Βγάλε το Μαλάκα που κρύβεις

Ελληνική νοοτροπία!

Από παλιά χώριζαν τους παππούδες μας, αριστερούς δεξιούς, ΝΔ σε ΠΑΣΟΚ, κ.τ.λ. και τους είχαν σε αντιπαραθέσεις ώστε να ελέγχουν την εξουσία τους. Ξεκίνησε με το να βάζουν τους δικούς τους σε μεγάλες θέσεις άσχετα αν δεν ήταν κατάλληλοι και φυσικά το γνωστό ρουσφέτι. Έτσι κατέληξαν οι βλάκες του χωριού που απλώς είχαν το μέσο να γίνονται επαγγελματίες πολιτικοί ή να βολεύονται σε δουλειές με παχυλούς μισθούς χωρίς να κάνουν τίποτα (όχι απλά τίποτα, αλλά η ανικανότητα στις επιλογές τους έκανε καταστροφές στον κρατικό και διοικητικό τομέα τους).

Αυτό με τα χρόνια ξεπεράστηκε αφού πλέον το δημόσιο δεν ήταν το μόνο μέσο, πολλοί επιχειρηματίες διάλεξαν κόμματα για τα συμφέροντα τους και δουλειές κάτω από το τραπέζι και φυσικά δεν ήταν δύσκολο να πάρουν άτομα του κόμματος με το αζημίωτο (αφού τα κόμματα τους τροφοδοτούσαν με κρατικό χρήμα), με κέρδος και για τους πολιτικούς που φυσικά εξασφάλιζαν ψήφους για την επόμενη εκλογή τους.

Φυσικά η δημοκρατία έχει ασφάλεια προς την διαφθορά, αλλά τι γίνεται με την δικαιοσύνη; Και γιατί αλλάζουν κάθε φορά οι επικεφαλής μετά τις εκλογές;
Και στο στρατό επίσης αλλάζουν οι επικεφαλής μετά τις εκλογές;
Τελικά μήπως κυβερνά μονοκρατικα μόνο το κόμμα που βγαίνει χωρίς να μπορεί να κάνει κανείς τίποτα;

Βγάζει φωτογραφικές ρυθμίσεις και προσλήψεις καθαρά για δικούς του…  και ναι, δεν μιλάει κανένας! Γιατί πολύ πιθανό να μην το μάθεις ποτέ, γιατί εκεί αναλαμβάνουν τα ΜΜΕ όπου η αγορασμένη σιωπή τους καθορίζει την γνώση και άποψη των πολιτών.

Και τι να κάνω πως να αντιδράσω; Ίσως δεν χρειάζεται αυτό που λένε εξέγερση, αλλά να πάρουμε μέρος στα πράγματα, να μαζέψουμε φίλους η άλλους με ίδιες απόψεις και να κάνουμε κάτι. Πώς; Χωρίς κανάλια και ΜΜΕ και χωρίς επιχειρηματίες που κανονίζουν τα πράγματα; Είναι λογικό να σβήσουν αυτό το εγχείρημα.

Δικαίοσυνη
Φωτογραφικές ρυθμίσεις
Γρήγορα νομοσχέδιο
Πληρωμένα τρολ

Ενας που μπαινει με μεσον κανοι πολλαπλο κακο σε ολους, δεν εχει τις γνωσεις για την θεση, κανει λαθει μηρεα που δεν γνωριζει το αντικοιμενο και τις συνεπειες, στην θεση του ενας καταληλος θα πηγενε καλυτερα

Τα κομματα μεσα σε συνετερισμους, πανεπηστημια και σε οποιαδηποτε διηκηση, ακομα και στην δικαιωσυνη.

 

 

error: Content is protected !!