Απόψεις

Λίγα λόγια για την σελίδα μου.

Δεν είμαι δημοσιογράφος, απλά σχολιάζω αυτά που βλέπω στις ηλεκτρονικές σελίδες με το αντίστοιχο θέμα που θα υπάρχει στο σύνδεσμο.

Σε αυτή την σελίδα δεν υποκρίνομαι ότι υπάρχει Δημοκρατία όπως στον κανονικό κόσμο (όντως μερικοί το πιστεύουν ότι υπάρχει) είναι σαν το πιστεύω στον ΘΕΟ δεν τον έχω δει αλλά πιστεύω ότι υπάρχει, είναι δικαίωμα τους. Κάποιοι πιστεύουν ότι έχουν τις ίδιες ευκαιρίες στην ζωή τους και την ίδια αντιμετώπιση από την δικαιοσύνη, από αυτούς που είναι στα κόμματα ή που έχουν λεφτά. Από τα σύννεφα κάποια στιγμή θα πέσεις, το θέμα είναι αν θα πέσεις σιγά σαν βροχούλα ή σαν καταιγίδα.

Απλά λέω ότι δεν υπάρχει Δημοκρατία στην σελίδα μου και κάνω ότι θέλω… Όλα αυτά θα μείνουν μέσα στην σελίδα μου και δεν θα επηρεάζουν κανένα στον έξω κόσμο,αφού οι επισκέπτες μου είναι Μαλάκες.

…………………………….

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2021, με τις φωτιές στην βόρειο Εύβοια. Βρισκόμουν εκεί και έζησα το παράλογο του πράγματος. Μέχρι τότε δεν πολύ ασχολούμουν με το τι γίνεται στην χώρα (λόγο των ΜΜΕ στα κανάλια και τις σελίδες που ήταν αγορασμένα από λίστα Πέτσα), από εκεί και μετά ξεκίνησα να ενημερώνομαι από πολλές σελίδες ώστε να διασταυρώνονται οι ειδήσεις και πάντα σε σελίδες εκτός λίστα Πέτσα, αλλά ΠΑΝΤΑ να έχουν σχόλια από κάτω. Φυσικά ξεκίνησα να μπαίνω και στα κοινωνικά δίκτυα για ενημέρωση μιας και η τηλεόραση δεν έδειχνε την πραγματικότητα.

Εκεί διαπίστωσα την παντελής έλλειψη συντονισμού και παραλογισμού μέχρι σημείου που πίστευες ότι γινόταν επίτηδες όλα αυτά… Αυτό αφορά δυστυχώς την φωτιά στην Εύβοια αλλά και τον κορονοϊό (πιπέρι που το ανέφερα αλλά δες τα παράλογα πρώτα). Έτσι ξεκίνησα να μαζεύω στοιχεία από ίντερνετ, να τα διασταυρώνω όσο μπορώ (δεν είμαι δημοσιογράφος) και να βγάζω την φωνή μου σε αυτή την προσωπική σελίδα, που έφτιαχνα στον ελεύθερο χρόνο μου σιγά σιγά.

Δεν είμαι υπέρ τον συνωμοσιών, αλλά αν ψάξεις, ότι είδηση και να βρεις μόλις την διασταυρώνεις θα δεις ΠΟΛΥ ΒΡΟΜΑ. Όλη μου την ζωή την πέρασα με 2 κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) και τον φανατισμό τους οπότε μην περιμένετε να είμαι αντικειμενικός όσο αφορά τα 2 κόμματα που κυβερνάνε όλη μου την ζωή, αλλά ούτε και άλλα αν βρεθούν στην εξουσία (ΣΥΡΙΖΑ) και αφορά διαφθορά.

Υ.Σ.1 Εάν είσαι προσκείμενος σε κόμμα μην διαβάσεις τίποτα, ότι και να διαβάσεις δεν πρόκειται να το δεις γιατί έχεις παρωπίδες αλλά ούτε και να το ψάξεις για να δεις αν αληθεύει γιατί πολύ απλά θα ψάχνεις κάτι που να το διαψεύδει και θα σταματήσεις αν το βρεις χωρίς άλλη αναζήτηση.

Υ.Σ.2 Η σελίδα έχει κύρια κατεύθυνση την διαφθορά στο κράτος, αλλά και τα παράλογα στην διακυβέρνηση.